• Na farme bolo veselo

          • Postarali sa o to naši tretiaci, ktorí zavítali medzi zvieratká Farmy u Ďurkových v Žabokrekoch nad Nitrou. Prezreli si nielen spôsob chovu rôznych hospodárskych zvierat, ale pokochali sa aj krásne upraveným okolím. Čerešničkou na torte bolo ihrisko, kde sa mohli deti vyšantiť. Navyše, prepravili sa tam pravidelnou autobusovou linkou, takže si vyskúšali čakanie za zastávke a ohľaduplnosť voči iným cestujúcim.

          • September u tretiakov

          • Tretiaci majú aktivít neúrekom. A to ešte len začal školský rok. Navštívili unikátne Bielické bahná, kde sa zábavným spôsobom dozvedeli mnoho o vzácnom ekotope, ktorý patrí k jedinečným na Slovensku.

          • Zaujímavá odmena

          • Žiaci našej školy sa dočkali zaslúženej odmeny za účasť v programe na Deň Radovana Kaufmana. Odmenou bol deň aktívneho voľna v Bojniciach. Prezreli si historický zámok, v ktorom absolvovali interaktívnu expozíciu a nazreli do histórie okolitých miest. Starší aj mladší žiaci tak strávili príjemné a aktívne dopoludnie, z ktorého si odniesli pekné zážitky.

        • Slávnostné otvorenie školského roka 2022/2023
          • Slávnostné otvorenie školského roka 2022/2023

          • Slávnostné otvorenie školského roka 2022/2023 sa uskutoční dňa 05.09.2022 /pondelok/ o 08.00 hod. na nádvorí školy. V prípade nepriaznivého počasia sa slávnostné otvorenie uskutoční prostredníctvom rozhlasu v triedach. Vyučovanie 05.09. 2022 bude do 10.00 hod. Pri nástupe do školy je potrebné priniesť alebo zaslať Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti /papierovou formou alebo prostredníctvom edupage/ Tlačivo nájdete tu: Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti alebo už vytlačené na vchodových dverách školy.

          • Oznamy školskej jedálne

          • Obedy sa v školskej jedálni začínajú vydávať od dňa 5.9.2022. Výdaj začne o 10.00 hod. Obed dňa 5.9. 2022 dostanú len tí žiaci, ktorí odovzdali do 2.9.2022  vyplnený a podpísaný  zápisný lístok stravníka.

            Mliečna desiata sa bude vydávať od 6.9.2022.  

          • Oznamy ŠKD

          • ŠKD je v prevádzke 5.9.2022 od 5,30 do 16,00 hod.

            Žiaci I. ročníka dostanú prihlášky do ŠKD 5.9.2022.

            Poplatok za ŠKD je 5€/mesiac. Na začiatku školského roka sa

            uhrádza poplatok za dva mesiace vopred (september, október = 10€) na číslo účtu: SK 3902 00 0000 001698779451 do poznámky treba uviesť ŠKD meno dieťaťa.

          • Oznamy pre žiakov 1. ročníka

          • V prípade nepriaznivého počasia sa slávnostné otvorenie školského roka pre žiakov 1. ročníka uskutoční na chodbe. Deti si v tento deň prinesú prázdnu školskú tašku, aby si mohli odniesť svoj prvý šlabikár a žiacku knižku. Prezúvky v tento deň deti nepotrebujú.  V prípade, že sú prihlásené na obed, nezabudnite im dať čip do jedálne. Hneď po slávnostnom otvorení školského roka sa uskutoční krátke rodičovské združenie, kde Vám poskytneme informácie o ďalších školských dňoch. Nezabudnite si priniesť písacie potreby.

        • Oznam vedúcej školskej jedálne
          • Oznam vedúcej školskej jedálne

          • Vážení rodičia, 

            oznamujem Vám, že od dňa 22.8.2022 v čase od 8.00  - 13.00 hod. môžete začať prihlasovať svoje deti na stravu v školskej jedálni. 

            Prihlášku na stravovanie a všetky potrebné informácie  nájdete na EDUPAGE školy v časti DOKUMENTY ŠKOLY – Zapisny-listok-stravnika(1).docx​​​​​​​

            Vyplnený Zápisný lístok stravníka, je potrebné odovzdať osobne do kancelárie školskej jedálne, vložením do poštovej schránky pred školskou jedálňou,  alebo ho zaslať oskenovaný a podpísaný mailom na lubapreto@hotmail.com. Bez vyplneného a odovzdaného zápisného lístka sa žiaci nebudú môcť stravovať. V prípade akýchkoľvek nejasností ma môžte kontaktovať na tel.čísle 0911 494 547.

          • Spolu múdrejší III

          • V druhom polroku školského roka 2021/2022 sa Základná škola Radovana Kaufmana úspešne zapojila do projektu,, SPOLU MÚDREJŠÍ 3“, ktorého realizácia prebiehala v mesiacoch február až máj 2022. Jeho hlavným cieľom je vytvoriť žiakom podmienky na zlepšenie ich vedomostí a zručností v stanovenom rozsahu na hodinách mimo vyučovania a dobehnúť zameškané učivo so žiakmi, ktorí sa z rôznych príčin nemohli zúčastňovať dištančného vzdelávania. .

                  Do projektu sa zapojili žiaci dobrovoľne, po konzultácii s rodičmi. Vytvorených bolo šesť skupín na druhom stupni, tri z matematiky a tri zo slovenského jazyka.

            Žiakov doučovali kmeňoví učitelia našej školy podľa stanoveného rozvrhu v popoludňajších hodinách aj dopoludňajších hodinách.

                 Pedagógovia sa deťom venovali 4 hodiny týždenne, pričom na prípravu mali po dve ďalšie vyučovacie hodiny. Na hodinách bol pre žiakov vytvorený priestor na upevnenie a osvojenie si učiva z daného predmetu, ako aj na precvičenie tém, ktoré boli pre nich problémové.

                Doučovanie bolo pre väčšinu žiakov prínosom. Precvičili si zameškané učivo, upevnili si vedomosti v daných predmetoch a mnohí si zlepšili známky.

          • Deň Radovana Kaufmana

          • V našej škole sme  si opäť pripomenuli pamiatku Radovana Kaufmana, slovenského paralympijského šampióna v paracyklistike a majstra sveta, ktorý celý život vyznával fair play a bol pre paralympionikov symbolom nepoddajnosti. Deň Radovana Kaufmana odštartoval dopoludnia na Námestí SNP symbolickou jazdou na kolesách proti rakovine a koncertom rapera Majselfa. Program následne pokračoval v našej škole ocenením staronového predsedu SPV Jána Riapoša  a paracyklistu Patrika Kurilu, rodáka z Partizánskeho.

          • R. K. Ignis - Cena charakteru

          • Súčasťou programu v našej škole bolo aj udelenie ceny R. K. Ignis – Ceny charakteru, ktorú udeľuje Nadácia SPV od roku 2019 ako vyznamenanie človeku, ktorý sa významným spôsobom pričinil o rozvoj životného priestoru pre zdravotne znevýhodnených. Za rok 2020 túto cenu získal in memoriam Srečko Mustagrudič, významný podporovateľ a fanúšik paralympijského hnutia. Za rok 2021 cena R.K. Ignis skončila v rukách slovenského podnikateľa Milana Fiľa, ktorý je rovnako veľkým podporovateľom športu zdravotne znevýhodnených.

          • Kráľ detských čitateľov

          • Mestská knižnica v Partizánskom v marci vyhlásila XXII. ročník literárnej súťaže „Kráľ detských čitateľov“ na tému: Môj obľúbený hrdina z knihy, filmu, rozprávky. Súťažilo sa v dvoch kategóriách v poézii i v próze. Naši štvrtáci sa zapojili v hojnom počte a získali krásne umiestnenia. V I. kategórii v poézii získal 1. miesto Dávid Špirko 4.b, 2. miesto Patrik Dolný 4.a, 3. miesto Martin Hlavačka a Maximilián Mezgou 4.a. V próze  získala 2.miesto Lucia Škorňáková 4.b, 3. miesto Eliška Hlinková a Ema Vavrincová 4.a. Výhercom srdečne gratulujeme!

          • PALACINKOVÁ  ŠOU

          • Dňa 16. 6. sa na pôde SOŠ Jána Antonína Baťu konala zaujímavá súťaž s názvom „ Palacinková šou“. Súťaž organizoval CVČ Trenčín pre základné školy v okresoch  Partizánske, Prievidza, Nováky. Úlohou súťažiacich bolo pripraviť za časový limit dve slané a dve sladké palacinky, ktoré následne hodnotila porota. Naše žiačky ELIŠKA  LAJCHOVÁ a ZUZKA NIKOLÉNIOVÁ zo 7. C triedy v tejto súťaži preukázali veľkú tvorivosť a zručnosť, v konkurencii 10 družstiev získali krásne  3. miesto. Na súťaž sa pripravovali v rámci krúžku „Chutná vareška“ pod vedením p. uč. Vraňákovej.

            Za úspešnú reprezentáciu školy a krásne umiestnenie ďakujeme a srdečne gratulujeme. 

          • „Štefánik na školách“

          •  

            Dňa 9. júna bola  v Kine Partizánske vyhodnotená okresná súťaž „Štefánik na školách“, ktorú organizoval Klub M. R. Štefánika v Partizánskom a Spoločnosť M. R. Štefánika. Do súťaže   sa zapojili aj naši šikovní a talentovaní žiaci.

            Do umeleckej časti súťaže svoje práce poslali  14 žiaci: Barborka Rybárová, Zuzka a Lenka Nikoléniové, Michal Vraňák, Lucka Čangelová, Natálka Borbélyová, Katka Kotlárová, Alexandra Chudá, Liliana Bellérová, Viktória Tonteová, Janka Podoláková, Nelka Jančovičová, Emka Gašparová a Karolínka Zopková. Všetky práce boli nádherné, žiaci preukázali veľkú mieru talentu,  snahy a trpezlivosti, za čo im patrí naše poďakovanie a uznanie. Ocenené boli  dve žiačky: NATÁLKA  BORBÉLYOVÁ a ALEXANDRA  CHUDÁ. 

            Naši žiaci sa zapojili aj do vedomostnej časti súťaže, v ktorej najviac bodov získal Matúško Gašpar zo 7. A triedy.

            Všetkým žiakom, ktorí sa do súťaže zapojili ešte raz ďakujeme a prajeme veľa tvorivých síl aj naďalej.

          • Chochuliáda 2022

          • Medzi našich úspešných športovcov patrili:

            1. roč. Lucia Patáková 3.m. hod kriket. lopt

            1. roč. Maxim Štefaňák 3.m. skok do diaľky

            2.roč. Sára Regecová 3.m. hladký beh

            2.roč. Sára Regecová 3.m. skok do diaľky

            3.roč. Lenka Kundalová 2.m. hladký beh

            3.roč. Lenka Kundalová 2.m. vytrval. beh

            3.roč. Hana Országhová 3.m. skok do diaľky

            3.roč. Hana Országhová 3.m. hod kriket. lopt.

            3. roč. Adam Mojžiš 3.m. hod kriket. lopt.

            3. roč. Adam Gavliak 1. m. vytrval. beh

            3. roč. Adam Gavliak 1. m. hladký beh

            3. roč. Jakub Vlčko 1.m skok do diaľky

            4. roč. Maxililián Grznár 1. m. hod kriket. lopt.

            Gratulujeme !

          • Divadlo na hojdačke

          • V rámci environmentálnej výchovy si žiaci prvého stupňa mali možnosť pozrieť veselé bábkovo-činoherné predstavenie s pesničkami Na Zemi dobre mi. …vesmírna loď z ďalekej planéty má problém… May day, may day… Havaruje priamo do lesa… No, do lesa…Na skládku medzi stromami, kde kedysi les býval...

          • Vysoké Tatry - výlet 9.a

          • V dňoch 29. až 31. mája trieda 9.A navštívila Vysoké Tatry. Zavítali sme na Popradské pleso, Hrebienok, obrovský  vodopád Studeného potoka, Zamkovského chatu a svet ilúzii v Tricklandii. Spoločne sme objavovali aj iné zákutia nášho najvyššieho pohoria. Užili sme si výborné ubytovanie, skvelú stravu, nádherné počasie a dobrú spoločnosť.

    • Kontakty

      • Základná škola Radovana Kaufmana, Nádražná 955, Partizánske
      • +421 038 749 24 57
      • Nádražná 955, Partizánske 958 01 Slovakia
      • 36125661
      • 2021604563
      • Mgr. Benjamín Horváth Email: benjaminhorvathskola@gmail.com Telefón: 0918 890 642
      • Mgr. Miriam Valachová - zástupca pre primárne vzdelávanie ( 1,-4. roč.), zodpovedná osoba na preverovanie podnetov protispoločenskej činnosti. Email: mgrmiriamvalachova@gmail.com Telefón:+421 038 749 24 57 PaedDr. Silvia Kližanová, zástupca pre nižšie stredné vzdelávanie ( 5.- 9. roč.) Email: silviaklizanova12@gmail.com Telefón:+421 038 749 24 57
      • Mgr. Ľuboš Gajdoš Email: lgajdos@zoznam.sk
      • Mgr. Mariana Halúzková pevná linka školy: 0951 440 785 Email: haluzkovam67@gmail.com
      • Eva Gašparová Email: evickagasparova@gmail.com
      • Ľubomíra Preťová - vedúca ŠJ Telefón: 0911 494 547 Email: lubapreto@hotmail.com
      • Mgr. Lenka Le - vedúca ŠKD Email: cicmancovalen@gmail.com Telefón:+421 038 749 24 57
      • Erika Dovalová Telefón: +421 038 749 2457 Email: dovalovaerika@gmail.com
      • Ing. Zuzana Mozolová Telefón: +421 038 749 2457 Email: zuzanamozolova2022@gmail.com
      • Mgr. Benjamín Horváth Email: zodpovednaosobazsnadpe@gmail.com Telefón:+421 038 749 24 57
      • Mgr. Mária Púchovská Tel: 038 749 24 57 e-mail: psycholog.zsrkaufmana@gmail.com Konzultačné hodiny: - Pondelok 14:00 – 16:00 (okrem 1. prac. pondelku v mesiaci) - V iných dňoch po vzájomnej dohode rodiča (zákonného zástupcu) a psychológa
      • Každý pondelok od 14,00 - 16,00 hod.
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje