• Malá pripomienka veľkonočných sviatkov

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Malá pripomienka veľkonočných sviatkov.

            Veľkonočné sviatky aj prázdniny sú už za nami. Počas nich  naši žiaci  nielen oddychovali, ale aj tvorili. Chceme sa s vami podeliť o najkrajšie  umelecké výtvory, veľkonočné krasličky a iné dekorácie, ktorými si skrášlili svoje domovy a potešili svojich najbližších. Svojou zručnosťou a šikovnosťou aj nás všetkých  potešili  títo žiaci: Annamária Kádárová 6.a, Kevin Koštany 5.a, Nela Ferjancová 7.b, Lili Chmúrová 6.a, Matúš Remiš 7.b, Matej Mentel 6.c, Viki Machajdíková 5.a, Samo Paraskov 8.b,  Hanka Dobiašová 6.b, Shaina Krúpová 9.a, Tomáš Hatala 8.a, Nikolas Turček 5.b, Fabian Kovarský 8.a, Michal Mšáll  a Michal Vraňák 6.b, Julka Cibulková 9.a.  Ďakujeme.

                                                                pani  učiteľky H.  Ožvoldíková a Z. Vraňáková

          • Krajské kolo dejepisnej olympiády

          • Dňa 22.3. sa uskutočnilo krajské kolo dejepisnej olympiády dištančnou formou. Našu školu reprezentovali traja žiaci: Andrej Jemala  (7.B), Tomáš Hatala (8.A) a Jakub Žiak (9.A). Jakub Žiak  sa umiestnil na 3. mieste, Tomáš Hatala sa umiestnil na 5. mieste a Andrej Jemala, ktorý sa krajského kola zúčastnil prvýkrát sa umiestnil na 14. mieste. Všetkým patrí obrovská pochvala a poďakovanie, pretože aj v týchto náročných podmienkach dokázali svojou zodpovednou a cieľavedomou prípravou podať vynikajúce výkony a úspešne zvládnuť náročný vedomostný test. BLAHOŽELÁME  A ĎAKUJEME.

          • 31. 03. 2021- Priebežná aktualizácia

          • Návrat  do škôl  po veľkonočných prázdninách – 2021

            Vážení rodičia,

                 na základe rozhodnutia pandemickej komisie v týždni po Veľkej noci zostáva v platnosti rozhodnutie ministra školstva tak  ako doteraz. To znamená, že od stredy 07.04.2021 do školy na prezenčné vyučovanie nastupujú žiaci 1. stupňažiaci 2. stupňa pokračujú v dištančnom vzdelávaní.

            V závislostí od zvládnutia veľkonočných sviatkov MŠVVaŠ SR prijme ďalšie rozhodnutie a opatrenia, o ktorých vás budeme informovať prostredníctvom tejto stránky.

            Prajeme vám príjemné, radostné a v plnom zdraví  prežité veľkonočné sviatky.

          • 26.03.2021 – Priebežná aktualizácia

          • Návrat do škôl žiakov 2. stupňa - 2021

             

            Vážení rodičia žiakov 2. stupňa,

            na základe zlepšujúcej sa epidemiologickej situácie predpokladáme, že po veľkonočných prázdninách  nastane zmena, a s veľkou pravdepodobnosťou sa začneme riadiť nie celoslovenským, ale regionálnym covid automatom. Tým by sa otvorila možnosť plnohodnotného obnovenia prezenčného vyučovania na 2. stupni v základných školách, a to nasledovne: 

            • ak zostane náš  okres v III. stupni varovania, obnoví sa vyučovanie v  9. ročníku, 
            •  v prípade II. stupňa varovania v okrese by mohlo dôjsť k otvoreniu celého 2. stupňa prezenčnou formou vzdelávania.

            Náš okres je momentálne v III. stupni varovania.

            Podmienkou nástupu žiakov 2.stupňa do školy je negatívny test žiaka, jedného zákonného zástupcu a čestné vyhlásenie o bezinfekčnosti.

            Otestovaní môžete byť antigénovým testom v ľubovoľnom MOM, alebo žiakovi ponúkame aj testovanie kloktacími testami (vyplachovanie úst).

             

            Tento druh testovania z odobratej vzorky prostredníctvom výplachu ústnej dutiny žiaka sa vyhodnocuje v akreditovanom laboratóriu PCR testom na zistenie prítomnosti vírusu SARS-CoV-2. Výhodou kloktacích testov je omnoho presnejšia/citlivejšia detekcia prítomnosti vírusu SARS–CoV-2 v porovnaní s antigénovými testami. Zároveň odber vzorky prostredníctvom výplachu ústnej dutiny predstavuje najmenej invazívnu formu odobratia vzorky oproti výterom z nosohltana.

            Krátku inštruktáž k priebehu testovanie si môžete pozrieť  na tomto linku: https://www.testujemeskoly.sk/

            V súvislosti s tým Vás žiadame, aby ste vyjadrili najneskôr v pondelok 29.03.2021 do 14:00 hod. svoj súhlas, alebo nesúhlas s kloktacím  testovaním v aplikácii EduPage. Do aplikácie sa najskôr prihláste rodičovským kontom. Po prihlásení sa môžete vyjadriť. (tu). /Pokiaľ by sa Vám nedalo prihlásiť, použite nasledovný postup: rodičovské konto, úvod, prihlasovanie, pridelené akcie/ 

            O presnom dátume nástupu žiakov do školy Vás budeme aktuálne informovať na stránke našej školy.

             

          • Opäť v ŠKD

          • V posledných februárových dňoch sa deti vrátili nielen do školských lavíc, ale aj do nášho Školského klubu. Počasie nám doprialo veľa slnečných dní, ktoré sme naplno a hlavne športovo využili. Počas marcových dní sme si primenuli, čomu je venovaný tento jarný mesiac. Venovali sme sa nielen čítaniu kníh, ale aj rôznym činnostiam. Nezabudli sme ani na sviatok MDŽ. Deti vyrábali pre svoje mamičky, babky, starké i tety krásne darčeky. Oslávili sme aj príchod jari, ale aj blížiacu sa Veľkú noc, tvorivými aktivitami pre šikovné ručičky. Staršie deti sa naučili klíčkovať a spoznali novú chuť fazuľky či reďkovky. Zahrali sa aj na záhradkárov a zasadili si cibuľku a žeruchu. Tešíme sa na ďalšie jarné dni v našom Školskom klube.

          • Testovanie sme zvládli

          • Naša škola sa zapojila do pilotného projektu testovania štvrtákov. Pri tomto type testu si žiaci jednu minútu vyplachujú ústa malým množstvom slaného roztoku. Pomocou slamky roztokom naplnia skúmavku.  Naši štvrtáci a ich pani učiteľky tento odber bez problémov zvládli. Ide o šetrný a ďaleko presnejší PCR test, než ten, ktorý pravidelne podstupujeme pri antigénovom testovaní. Rodičia testovaných žiakov sa výsledok testu dozvedia mailom. Ako prebieha testovanie si môžete pozrieť na videu.

             

          • Oslava krásneho dňa

          • Prváčikovia si vyhodili z kopýtka. Na oslavu si vyzdobili tričká, ktoré hýrili všetkými farbami. Potom sa rozdelili do skupín a začala sa vedomostná súťaž, v ktorej riešili rôzne úlohy. Domov odchádzali nielen s vlastnoručne vyrobenými tričkami, ale i dobrým pocitom z príjemne prežitého dopoludnia Samozrejme sa každému ušla aj sladkosť.

          • Stavebné práce v našej škole

          • V našej škole sa začali v týchto dňoch intenzívne práce na  vydláždení vnútorného dvora, vjazdu a prístupového chodníka.

            Vo vnútorných priestoroch prebieha obnova odborných učební. Po návrate do škôl sa môžu žiaci tešiť na novú  jazykovú učebňu, chemicko-biologickú učebňu a učebňu informatiky.

          • Vitamínové balíčky pre učiteľov

          • Dnes nás navštívila predstavitelka firmy Financ Partners. V mene ich firmy darovala všetkým pedagogickým zamestnancom našej školy balíčky vitamínov. V každom balíčku je vitamín C, vitamín D, Zinok a rúško. Srdečne ďakujeme.

          • 03.03.2021 - Priebežná aktualizácia

          • Návrat do škôl - 2021

            Vážení rodičia,

            na základe rozhodnutia ministra školstva, s účinnosťou od 08. marca do 21. marca 2021, sa umožňuje školské vyučovanie v základných školách na 1. stupni:

            • prednostne pre žiakov, ktorí sú deťmi zamestnancov s nevyhnutným prezenčným výkonom práce,
            • alebo pre žiakov, ktorým podmienky neumožňujú prístup k dištančnému vzdelávaniu.

            Úplné znenie rozhodnutia nájdete tu.

            Z uvedeného dôvodu je potrebné v pondelok, 08.03.2021, pri nástupe do školy:

            odovzdať triednemu učiteľovi čestné vyhlásenie zákonného zástupcu: /vyberte jednu možnosť/

            1. Čestné vyhlásenie pre deti rodičov s nevyhnutným prezenčným výkonom práce,
            2. Čestné vyhlásenie pre žiakov, ktorým podmienky neumožňujú prístup k dištančnému vzdelávaniu.
            • predložiť triednemu učiteľovi k nahliadnutiu aktuálny, najviac 7 dňový  negatívny výsledok PCR/antigénového testu (stačí kópia), alebo doklad o výnimke jedného zákonného zástupcu. 

            Pre maximálnu ochranu zdravia vašich detí a zamestnancov školy odporúčame testovanie oboch zákonných zástupcov, ktorí so žiakom žijú v spoločnej domácnosti.

            Žiaci, ktorí do školy nenastúpia, budú pokračovať v dištančnom vzdelávaní podľa doteraz platného rozvrhu hodín pre dištančnú výučbu. Upozorňujeme týchto rodičov, aby svoje dieťa odhlásili zo stravy.

            Z dôvodu neustálych zmien vás prosíme, sledujte  stránku školy aj naďalej. O všetkých aktuálnych zmenách Vás budeme včas informovať.

             

             

          • Usmernenie pre žiakov a ich rodičov o procese zberu a odosielania prihlášok na stredné školy

          • Na základe Usmernenia pre výchovných poradcov základných škôl, riaditeľov stredných škôl a zákonných zástupcov žiaka pre prijímacie skúšky na stredné školy 2021 zo dňa 23.2.2021 MŠVVaŠ vydáva nasledovné informácie:

            1. Zákonný zástupca (ZZ) má povinnosť doručiť do 8.4.2021 do základnej školy najviac štyri vyplnené prihlášky na štúdium na strednej škole, z toho
              • najviac dve prihlášky pre odbory, ktoré vyžadujú overenie špeciálnych schopností, zručností a nadania a
              • najviac dve prihlášky pre odbory, ktoré nevyžadujú overenie špeciálnych schopností, zručností a nadania.
            2. Forma podania prihlášky je možná: 
            3. Na jeden  konkrétny študijný alebo učebný odbor strednej školy je možné podať iba jednu prihlášku, a to buď v elektronickej alebo v listinnej forme.
            4. Potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti pre účel schopnosti študovať zvolený študijný alebo učebný odbor sa prikladá na prílohe č. 2 rozhodnutia ministra školstva, vedy, výskumu  a športu z 26. januára 2021 (príloha č.2): https://www.minedu.sk/data/att/18513.pdf) len pre:
            • študijné odbory alebo učebné odbory uvedené v prílohe č. 1 rozhodnutia ministra školstva, vedy, výskumu  a športu z 26. januára 2021 (príloha č.1: https://www.minedu.sk/data/att/18512.pdf),
            • študijné odbory na strednej športovej škole  (toto potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti sa vydáva na základe telovýchovnej prehliadky od lekára so špecializáciou v špecializačnom odbore telovýchovné lekárstvo),
            • žiaka so zdravotným znevýhodnením.

            Zoznam študijných odborov aučebných odborov,pri ktorých sa vyžaduje potvrdenie ozdravotnej spôsobilosti žiaka študovať príslušný odbor vzdelávanianaškolský rok 2021/2022

            2275 H hutník

            2433 H obrábač kovov

            3661 H murár

            3663 H tesár

            3684 H strechár

            3762 H železničiar

            4575 H mechanizátor lesnej výroby

            5371 H sanitár -všetky študijné zdravotnícke odbory skupiny 53 na stredných zdravotníckych školách

            8227 Q tanec

            9245 M ochrana osôb a majetku

            Súbory na stiahnutie

            https://www.minedu.sk/data/att/18789.pdf

          • 22. 02. 2021 - Priebežná aktualizácia

          • Návrat do škôl 2021

            Vážení rodičia,

            na základe rozhodnutia zriaďovateľa školy od stredy 24. 02. 2021 nastupujú žiaci 1. stupňa do základnej školy a obnovujeme prezenčné vzdelávanie  Rozhodnutie tu.

             

            Podmienky nástupu žiakov do školy

             

            Pri prvom vstupe do školy je potrebné:

            •  odovzdať vyplnené a podpísané čestné vyhlásenie zákonného zástupcu – nájdete TU, resp. tlačivo si môžete vyzdvihnúť od utorka 23. 02. 2021 pri vstupe do budovy školy,
            • predložiť triednej učiteľke/vychovávateľke k nahliadnutiu aktuálny (najviac 7 dňový) negatívny výsledok PCR/antigénového testu (stačí kópia) alebo doklad o výnimke aspoň jedného zákonného zástupcu. Z dôvodu maximálnej ochrany zdravia vašich detí a zamestnancov školy odporúčame testovanie oboch zákonných zástupcov, ktorí so žiakom žijú v spoločnej domácnosti.

            Vyššie uvedené Čestné vyhlásenie zákonného zástupcu je možné poslať aj elektronickou formou prostredníctvom EduPage (v rodičovskom konte ho nájdete v časti Žiadosti - návod ako na to tu). Formou správy je nutné poslať triednej učiteľke aj odfotený aktuálny, najviac 7 dňový negatívny výsledok PCR/AG testu – najneskôr do utorka 23. 02.2021 do 18,00 hod.

            Po tomto termíne je možné uvedené doklady predložiť len osobne  ráno pred vstupom do školy 24.2.2021.

             

            Od prvého dňa otvorenia školy bude v prevádzke ŠKD (ranná od 5,30 hod. a popoludňajšia do 16,00 hod.), aj ŠJ.

             

            Ak žiak do školy nenastúpi, budú mu zadávané len úlohy na vypracovanie prostredníctvom EduPage, alebo inou vopred dohodnutou formou. Online vzdelávanie sa nerealizuje. V tomto prípade vzdelávanie zabezpečuje zákonný zástupca žiaka.

               

            Upozornenie!

            Zriaďovateľ ani škola nebude realizovať osobitné testovanie pre zákonných zástupcov. Odporúčame vám navštíviť niektoré z aktuálne vytvorených mobilných odberových miest, ktoré sú zriadené na území mesta Partizánske.

             

            Ďakujeme za pochopenie a prajeme hlavne veľa zdravia.

          • OKRESNÉ KOLO DEJEPISNEJ OLYMPIÁDY

          • Dňa 11. 02. 2021 sa uskutočnila online dištančnou formou ďalšia zo súťaží pre žiakov základných škôl – dejepisná olympiáda. Príprava na súťaž  nebola ľahká, v tejto dobe si vyžadovala veľa úsilia a samostatnosti,  a preto chceme pochváliť všetkých žiakov, ktorí sa do súťaže zapojili.

            Všetci žiaci statočne reprezentovali školu a viacerí dosiahli najvyššie umiestnenia vo svojich kategóriách:

            René Kopečný 6.c 1. miesto, Andrej Jemala 7.b 2. miesto, Tomáš Hatala 8.a 2. miesto, Jakub Žiak 9.a 1. miesto.

            MarcusFerenc 9.b a Mirko Bartoš 7.b sa umiestnili na 5. mieste a FabianKovarský 8.a a Alex Tran 6.c sa umiestnili na 6. mieste.

            V  krajskom kole budú reprezentovať našu školu Andrej Jemala, Tomáš Hatala a Jakub Žiak.

            Všetkým  postupujúcim žiakom i pani učiteľkám Mgr. Z. Vraňákovej a Mgr. M. Vidovej blahoželáme. Naďalej držíme palce a želáme veľa úspechov v krajskom kole súťaže.

          • 18.02.2021 - Priebežná aktualizácia

          • Návrat do škôl - 2021

            Vážení rodičia,

            vzhľadom k priaznivejšej situácií v okrese Partizánske je pravdepodobné, že od stredy 24.2.2021 pokračujeme v prezenčnom vzdelávaní žiakov 1. stupňa.

            V priebehu 18. – 19.2.2021 vás budú kontaktovať triedni učitelia a budú zisťovať nasledovné informácie:

            • či žiak nastúpi do školy od stredy 24.2.2021,
            • či bude žiak navštevovať ŠKD od 24.2.2021- uveďte čas ranného nástupu a poobedňajšieho odchodu (v tom prípade je potrebné uhradiť plný mesačný poplatok 5,00 €  za február v zmysle platného VZN Mesta Partizánske) alebo nastúpi od 1.3.2021 (a poplatok zaplatí až za marec),
            • či sa budú stravovať (desiata, obed). Žiaci budú automaticky  prihlásení. Žiaka, ktorý do školy nenastúpi, je potrebné zo stravy odhlásiť najneskôr do utorka 23.1.2021 do 12,00 hod.

             

            Podmienky nástupu žiakov do školy

            Pri prvom vstupe do školy je potrebné:

            •  odovzdať čestné vyhlásenie zákonného zástupcu – bude zverejnené na stránke školy aj umiestnené pri vstupe do budovy školy najneskôr v pondelok o 12,00 hod.,
            • predložiť triednemu učiteľovi k nahliadnutiu negatívny výsledok PCR/antigénového testu (stačí kópia) alebo doklad o výnimke jedného zákonného zástupcu. Z dôvodu maximálnej ochrany zdravia vašich detí a zamestnancov školy odporúčame testovanie oboch zákonných zástupcov, ktorí so žiakom žijú v spoločnej domácnosti.

            Ak žiak do školy nenastúpi, budú mu zadávané len úlohy na vypracovanie prostredníctvom EduPage, alebo inou vopred dohodnutou formou. Online vzdelávanie sa nerealizuje. V tomto prípade vzdelávanie zabezpečuje zákonný zástupca žiaka.

               

            Upozornenie!

            Zriaďovateľ ani škola nebude realizovať osobitné testovanie pre zákonných zástupcov. Odporúčame vám navštíviť niektoré z aktuálne vytvorených mobilných odberových miest, ktoré sú zriadené na území mesta Partizánske.

            Prosíme o pravidelné sledovanie stránky školy. Definitívne rozhodnutie o otvorení školy bude závislé od vývoja pandemickej situácie, rozhodnutia RÚVZ Prievidza a zriaďovateľa školy Mesta Partizánske. Informácie budeme aktualizovať.

            Žiaci druhého stupňa pokračujú v dištančnom vzdelávaní od 22.2.2021 do odvolania.

             

            Ďakujeme za porozumenie.

             

             

          • Dištančné vyučovanie – projekty z geografie

          • Okrem klasického vyučovania sme našich žiakov zapojili aj do praktických činností v rámci ich domova, kedy sa mohli pozrieť do rôznych kútov sveta, ktorý je nevyčerpateľným zdrojom poznania.

            Žiaci 5. ročníka preskúmali poznatky z témy Sopky, dozvedeli sa nové informácie a potešili nás s ich vypracovanými projektami. Najzaujímavejšie a najkrajšie projekty našich žiakov sme sa rozhodli zdieľať aj s Vami.

          • 08. 02. 2021- Deň bezpečnejšieho internetu

          • Život bez internetu si už ani nevieme predstaviť. Každodenne vyhľadávame informácie, komunikujeme s rodinou a priateľmi, pozeráme filmy, počúvame hudbu a veľa iného. Hlavne v týchto mesiacoch, keď sme mnohí na home office a deti sa učia dištančne, trávime na internete omnoho viac času. Tak ako nám život uľahčuje, môže nám ho skomplikovať. Dnešný deň 08. 02. 2021 je svetovým Dňom bezpečnejšieho internetu.

            Bližšie informácie nájdete na ľavej lište: Školský psychológ.

            https://www.youtube.com/watch?v=M03BJFjBM3w



          • 04. 02. 2021 Priebežná aktualizácia

          • Návrat do škôl – 2021

            Vážení rodičia, milí žiaci,

            na základe odporúčania RÚVZ Prievidza a po konzultácii s riaditeľom Nemocnice s poliklinikou v Partizánskom, vzhľadom na stúpajúci trend hospitalizácie komplikovaných stavov čoraz mladších ľudí, rozhodol Mestský krízový štáb v Partizánskom, že na území mesta sa od budúceho týždňa od 8.2.2021 neotvoria základné a materské školy. Budeme teda aj naďalej pokračovať v dištančnom vzdelávaní. Od 15.2.2021 - 19.2.2021 sú jarné prázdniny. Otvorenie všetkých škôl v meste sa pripravuje po jarných prázdninách od 22.2.2021. Všetko však bude závisieť od vývoja situácie.

            Regionálny COVID automat k 03.02.2021 si môžete pozrieť tu:

            Regionalny_Covid_automat_k_3.2.2021.png


          • Oznam pre rodičov deviatakov

          • Zmeny termínov v prijímacom konaní na stredné školy

            Na základe rozhodnutia ministra školstva, vedy, výskumu a športu z 26. januára 2012 podľa § 150 ods. 8 a § 161k zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov rozhodol o termínoch prijímacieho konania takto:

            1. Zverejnenie kritérií na štúdium v strednej škole (pre talentové skúšky) – do 26. februára 2021.
            2. Doručenie prihlášky zákonným zástupcom riaditeľovi základnej školy (pre všetky odbory) -do 8. apríla 2021.
            3. K prihláške potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti žiaka - len odbory uvedené v prílohe č. 1 Rozhodnutia ministra z 26. 1. 2021. Vzor potvrdenia – v prílohe č. 2.
            4. Doručenie rozhodnutia riaditeľa strednej školy o prijatí/neprijatí žiaka zákonnému zástupcovi – do 20. mája 2021. (Cez EduPage, naskenovaným tlačivom e-mailom, poštou, do elektronickej schránky.)
            5. Doručenie potvrdenia o nastúpení/nenastúpení žiaka na štúdium v strednej škole – do 25. mája 2021.(Cez EduPage, naskenovaným tlačivom e-mailom, poštou na adresu strednej školy, do elektronickej schránky strednej školy.) Vzor potvrdenia o nastúpení/nenastúpení – uvedený – v prílohe  č. 3.

            Toto rozhodnutie reaguje na vývoj epidemiologickej situácie v priebehu školského roka 2020/2021.Termíny rozhodujúce pre organizáciu školského roka 2020/2021 sa určujú v nadväznosti na epidemiologickú situáciu v súvislosti s ochorením COVID-19.

            Úplne znenie rozhodnutia ministra MŠVVaŠ spolu s prílohami nájdete tu.

            Rozhodnutie ministra z 26. 1. 2021

             

            V prípade Vašich otázok sa obráťte na výchovného poradcu Mgr. Ľ. Gajdoša.

             

             

    • Kontakty

      • Základná škola Radovana Kaufmana, Nádražná 955, Partizánske
      • +421 038 749 24 57
      • Nádražná 955, Partizánske 958 01 Slovakia
      • 36125661
      • 2021604563
      • Mgr. Benjamín Horváth Email: benjaminhorvathskola@gmail.com Telefón: 0918 890 642
      • Mgr. Miriam Valachová - zástupca pre primárne vzdelávanie ( 1,-4. roč.), zodpovedná osoba na preverovanie podnetov protispoločenskej činnosti. Email: mgrmiriamvalachova@gmail.com Telefón:+421 038 749 24 57 PaedDr. Silvia Kližanová, zástupca pre nižšie stredné vzdelávanie ( 5.- 9. roč.) Email: silviaklizanova12@gmail.com Telefón:+421 038 749 24 57
      • Mgr. Ľuboš Gajdoš Email: lgajdos@zoznam.sk
      • Mgr. Mariana Halúzková pevná linka školy: 0951 440 785 Email: haluzkovam67@gmail.com
      • Eva Gašparová Email: evickagasparova@gmail.com
      • Ľubomíra Preťová - vedúca ŠJ Telefón: 0911 494 547 Email: lubapreto@hotmail.com
      • Mgr. Lenka Le - vedúca ŠKD Email: cicmancovalen@gmail.com Telefón:+421 038 749 24 57
      • Erika Dovalová Telefón: +421 038 749 2457 Email: dovalovaerika@gmail.com
      • Ing. Zuzana Mozolová Telefón: +421 038 749 2457 Email: zuzanamozolova2022@gmail.com
      • Mgr. Benjamín Horváth Email: zodpovednaosobazsnadpe@gmail.com Telefón:+421 038 749 24 57
      • Mgr. Mária Púchovská Tel: 038 749 24 57 e-mail: psycholog.zsrkaufmana@gmail.com Konzultačné hodiny: - Pondelok 14:00 – 16:00 (okrem 1. prac. pondelku v mesiaci) - V iných dňoch po vzájomnej dohode rodiča (zákonného zástupcu) a psychológa
      • Každý pondelok od 14,00 - 16,00 hod.
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje